Granngårn

Vuxet.hus.villa.volvo.
Nä inte Volvo.. Men hus, villa i Pingbo då behövs detta. Samla bonus ;) tack!


Partylite

Mmmm doftar juvligt! Mullbär månadens doft i september så jag slog till och köpte stor pack ;) o sen ett roomspray luktar oxå gott!


Googlat

"De har ett visst skydd genom bröstmjölken, och har upp till ca 6 månaders ålder ett visst skydd tack vare mammans antikroppar som överförts via navelsträngen. Men detta är inte tillräckligt för att skydda barnet helt."
Hon har klarat dig länge ändå hon är ju faktiskt 5 månader!! Sen som sagt förkyldningstider... Hon har träffat förkylda personer tidigare i somras oxå men inte blivit sjuk, men nu så kanske det blev för många. Hoppas det inte blir värre bara. Nu ska vi försöka sova igen!


Snor

Minna har åkt på sin första förkylning.
Inte kul men vi försöker ta oss igenom detta på bästa sätt; näsfrida, näsdroppar, Alvedon och näsdukar!!
Tycker synd om henne, men hon ler efter jordens största nysning så snoret hänger ner över munnen... Hon verkar inte lida för mycket iaf. Trodde små barn som ammades inte blev sjuka, men det beror väl på hur mycket hon utsätts för.. Nu är det förkylningstider och många är förkylda runt om oss. Förresten sov vi i skogen (stuga i skogen) tis-ons oxå där värmen var lite oregelbunden: hett/varmt/ljummet/svalt/kallt/varmt
Ja jag hoppas hon snart blir frisk!! Själv så känner jag mig lite "påväg att bli sjuk" symptom... Suck!


Huset

Jag har mycket tankar och idéer om inredning och design här hemma.. Men inget blir av riktigt..'
Tråkigt men nu kanske jag ska ta mig i kragen och fixa lite. Har en lång lista på idéer och på vad som måste inhandlas antingen på loppis eller på nån inredningsbutik eller till och med Ö&B.
Minna börjar ju bli så stor så hon kan vara med eller iaf ligga/sitta brevid förut var det lite svårare, när hon var vaken ammade hon, när hon sov sov jag eller slappa för att man var helt slut. Sen har veckorna varit fulla av stimm och stoj, men denna vecka ska vi ta det lite lugnare hon och jag!
Vill börja med Minnas rum oxå, men jag kan inte tapetsera knappt så jag kan måla, eller spraymåla det kan jag! Älskar sprayfärg -Vips- så har man fått något !nytt!
Bäst att jag snabbar på nu om jag ska hinna något idag!
 
 

Tittut!

Vi leker. Vi skrattar. Vi busar. Vi har kul!!