Kevin & Ja

Har varit hos kevin här i slutet på veckan vi har varit ute och lekt och varit på kalas.
Han är så himla söt och go denna lilla pojk!! jag skaknar dig nu!

                  


make up store

I julas fick jag ett presentkort på en makeup kurs hos make up store som jag utnyttjade här i veckan. jag blev jättenöjd av alla tips och produkter.

RESULTAT:





Lyckad midsommar

Inget var bestämt vad man skulle hitta på under midsommar. började dagen med att jobba 10-13. blev erbjuden att grilla hos hanna på em. jag o andreas kolla i frysen tog fram en lax och begav oss till åhagen :-) grillningen blev smarrig!! kubb spel och bål sen var man i form, drog till tullsängs lada i BIL (traktorn var full av folk redan) henka var så snäll och körde oss *tackar*. på logen var det folk vill jag lova men man nyktrade till i bilen och vi blev sugna på med sprit men det som erbjöds var 3,5:or eehh:nej tack! Vi ville hem! Killarna åkte först sen blev det vår tur (3 tjejer 1 fredrik) men vi gick en bit ( i klackskor). väl hemma stupade jag i säng var så trött!!
Midsommardagen blev inte lugnare kan jag säga! Åkte till farmor en sväng på em åt lite sill o potatis, sedan vidare till prästgatan till R&M men mina ynka 3 cidrar men man fick sig en "jimmygrogg" och då ordnade det till sig (eller inte..!?) jaja mycke snicksnack blev det men kul hade jag!!
Detta var en resume av midsommar 2008.

                                            

sommar & sol

Jag o siri har åkt på semester över helgen eftersom andreas har åkt till gotland på motorcykel så passar vi på, inte så långt dock i st skedvi hamnade vi :-) jag ville SOLA!! men vem orkar vara ute i solen i 8 timmar i streck inte jag därför är jag fortfarande blekfis :-) få se hur vädret blir i dag jag ser mest bara moln nu....
 Pappa Robin med nyfödd Kevin!