Mini rut det var längesen, hur gott som he...

dsc00453 (MMS)

Mini rut det var längesen, hur gott som hellst!


IForm



Jag & Anna på gymmet i måndags, imorrn är det dags igen!!


Vi.



Här i pingbo delar vi på allt! Husbarnhundmatpengarmöblertvtoapapper ja allt kan man säga nästan nja sängen det har vi ensam vårdnad om iaf alltså varsin :-)



Bosse bildoktorn

Ni vet han på TV? En sån bok gav jag till bror min igår på hans födelsedag, och han verkar nöjd!hahaha jag ville ju skämta lite men den kanske var bra då!?

Idag blir det gymmet med Anna eller ikväll efter jobbet.. 15 min uppvärmning på löpbandet vidare med några maskiner (rumpa & lår) sen kör vi stationsträning det gjorde vi förra gången åxå o det gav mycket träningsvärk!!

Lunch låda blir rester tortellini o bacon.

klockan är halv nio dags att göra sig klar för att åka in till stan och jobba.

Ha en bra dag!!



Min nya!

A har varit i norge och jobbat då kom han hem med en present till mig. En halsduk i ull lite stickigt.



Förlåt men hur vrider man bilderna? ni måste ju bli helt snea och vinda av att titta på dom..?


Goding!

Det här är Semlan, jag älskar henne, söt, charmig och knubbig ja helt enkelt en som en semla :-)

Igår var det semeldagen "Fettisdagen" så bilden skulle passa bättre igår men jag kör den idag eftersom jag inte hade tid igår!



Liten blir stor

Först vill jag säga GRATTIS till min lillebror som fyller 24 år idag- men vänta hur gamal är inte jag då ra??? Var det inte jag som va runt 24-25 nyss??? oooppss....
Tiden går sjukt fort. Snart fyller Kevin 4 år åxå, fan jag hann inte med jag skulle ju ha barn när han var tre men jag sitter utan barn inte ens preg. Jaja jag hinner elle? Tiden går..........

Har bakat 4 pajer igår. 2 med äpple 1 annanas 1 med blåbär. ja vi får väl se hur dom smakar blev lite hastigt gjorda på kvällskvisten igår. Tur att Sofie står för biskvier och lite annat gott :-)

Mamma min åker till Afrika imorgon bitti, jag JAG har resfeber inte hon intet.. Saknar mamma redan hon är den bästa hoppas allt går vägen och att hon klarar sig i denna värme :-)


Suck.

Ja det är ju iaf onsdag men jag vill ha helg så jag kan pyssla lite hemma... Har gjort så fint i badrummet- en liten hylla med diverse småplock.
Obs Gräslig tapet jag vet :-)