Till mira på dopdagen!

dsc00316 (MMS)

Till mira på dopdagen!


nämen nu så...

... suck!
Jag känner mig trött men kan inte sova...
tänkte ställa klockan på 07.00 imornbitti och sedan dra i väg till gymmet få se om jag kommer in eller om jag kommer upp vill säga :-)



Lunchen serverad! Tog vad man hade i kylen...

dsc00308 (MMS)

Lunchen serverad! Tog vad man hade i kylen, i pannan fräs på! Hittade lite sallad som är inne på sista versen åxå :) Blir bak till kvällen tror jag, ska se vad leila har för gott :)


Scrapbooking!

 

 

Jag & Anna åker till Avesta idag!
Dags att köpa in lite papper till alla julkort.

Ikväll blir det kräftätningar med ingemar & jessica, MUMS!!


Fick inspiration av Sofie...

med att baka scones, snabbt lätt o gott det borde ni prova. mandeln på toppen är ett måste!

http://www.recept.nu/1.18152/leila_lindholm/matbrod/mjol/klassiska_engelska_scones





Hur söta är inte dessa två då? Vaknade av ...

dsc00295 (MMS)

Hur söta är inte dessa två då? Vaknade av väckarklockan imorse och ville inte kliva upp alls, då gjorde jag inte det heller :) hoppade över gymet tar det imorn fast jag inte gillar att gå dit på fredagar. Ska börja sälja på tradera igen, har en massa kläder som ligger. Hoppas på att affärerna kommer att gå bra! Dags att jobba lite nu!


??

Skulle vilja köpa nån av dessa åxå... Jag skulle välja blå, Han skulle välja grön. Vilken skulle ni välja?


Nätshopping

Kunde inte somna om sen A åkte till , så nu har jag shoppat :-) Inte till mig till Kevin såklart!
Kanon bra regnoverall som jag starkt kan rekomendera- fodrad o vattentät. Jag hade ju rabatt åxå 50%, slängde med 2 par byxor medans jag ändå var på G. Gossen ska få adidas skor- har kollat på dessa i 2 säsonger och nu slog jag till medans det finns kvar. 1:a säsongen tyckte jag att det var för dyrt, 2:a gången hade jag bestämt mig för att köpa dom men då var det slut överallt, men nu så hoppas jag på gott resultat. Det är ju inte det lättaste med storlekar heller.. Han är ju typ mini så storlekstabeller kan slänga sig i väggen!!
Ni kanske undrar varför jag sitter o shoppar åt en unge... jag har ju inga barn..? Ni som känner mig vet mycket väl att det varmaste i mitt hjärta är min brorsson.. o shopping eller nej jag gillar det starkt bara! :-)