köpfri?

lite uppdatering kände jag för :-)
som sagt shopingen igår slutade med en bh från skönt under dock för presentkortet då, gardiner från franzéns hissgardiner som jag stod och försökte komma på vilken längd jag skulle ha kan nu i efterhand se att jag skulle ha lyssnat på min mor o tagit dom längre men men..
ja du scrapbooking mässan då som sklle bli köpfri? nja inte riktigt så en kasse med papper för 100 spänn vem kan motstå? så nu ska jag ängna mig lite till det tänkte jag. hade tänkt mig igår kväll med anna men när jag kom hem efter allt så skulle jag "vila" sov i 2 timmar o ville sova mer... kolla lite på tv o hopp i säng igen! ja mina helger består inte av något avancerat nu förtiden...

Nu tvätta fönster.


Jagat glassbilen

Prommenad i går kväll ca 1 mil, möttes av rådjur & hund med grå starr... men det alldra bästa var att jag mötte glassbilen jag blev sjukt sugen på glass. lite nostalgi blev det iaf la lalala lalala la la la trodde inte den fanns längre :-) som synd var hade jag ingen plånbok med mig :-( jag sprang hem hämtade den, sprang tillbaka, BORTA!! hittade den inte men jag hörde den... sprang vidare men nej fick ingen glass..... men bra med motion får vara nöjd ändå :-)


Frukost

Frukost är det bästa! Sitter här med min äggkopp från 83 & sätter i mig ägg från nån sprätt höna.
Egentligen borde jag fixa till mig & gå (cykla) till jobbet men jag stressar ju alltid ändå så varför inte idag med?



Gravid?

Nån som går i väntans tider? Isf kom in på mitt jobb & fynda till bebis massa varor till halva priset Brio möbler (splälsängar,skötbord,matstol) Brio Happy duovagnar, Teutonia vagn & massa bra & ha saker ni vet...?

            





                                         












80-talet minns ni?

Ilördags var vi ut på hotellet här istan 70-80 tals musik det var ju skit bra, dansa häcken av mig :) men en fundering som jag har är vem fan kastar frisbee på dansgolvet? Detta slutade ju med att jag fick denna hårda stora frisbee på käften... va fan! Känndes som om jag fick jordens fläskläpp o blodsmak i munnen & värkande framtänder- tur att dom sitter kvar iaf. Under kvällen beklagade jag mig över att jag kände mig som hollywood fruarna med botox hahaha
Ja på tal om dom, programmet går på måndagar & är asbra haha eller j-vligt roligt iaf
MARIA MONTAZAMI är favoriten!



Bytte till sommardäck igårkväll, nu återstår bara lite tvättning av bilen. får nog bli till helgen.

Jag önkskar att jag har kameran med mig lite oftare, glömmer den jämt & om jag har en med mig så glömmer jag att ta bilder jaja mobilkameran finns ju alltid.¨

Dags att koka ägg & äta frukost, hämta tidningen & slå på mixmegapol.
Jobba jobba jobba. 9.45-18
 

Bye Bye

Våren är här för att stanna?

Det håller jag tummarna för iaf!

Härligt när solen skiner. mormor o jag var ut på en tripp till västersås igår ikea o här (grossist för frisörer) jag inhandlade lite smått o gott typ vax och spray sen på ikea blev det lite små grejjer ramar, klädrulle,dörrmatta, galgar,cocostoppar :-) mmmm




bäst att dra till jobbet igen är hemma över lunchen bara!

Bye bye



Regn...

Idag regnar det jag som hade hoppats på sol, det är ju fredag och allt.!
Jaha ingen återbäring för min del iaf betala i år igen, fan! jag som försöker lägga undan pengar till massa resor och massa kul i sommar men det blir minus i sommar.. jaja sluta shoppa kanske?

Gårdagen blev inte så lyckad, jag skulle ju städa upp här hemma. det enda som jag hann med efter div prommenader och telefonprat och tvtittande var disken o 2 maskiner tvätt resen återstår idag eller...??

Känner mig inge vidare. seg snorig & varm... men laddar på med c-vitamin :-)

Har massa bruna bananer hemma vad gör man med dessa??






Bye Bye!


Städhjälp?

Mitt hem ser ut som skit rent ut sagt! Disk på hela bänken, katthår överallt, tvättkorgen är över full och garderoben är en katastrof.. får ta tag i detta efter jobbet för jag hoppar nog över träningen eftersom jag har blivit lite förkyld- just det dags att ta en c-vit brus :-)
Snart börjar löpningen åxå har laddat med ett par nya dojjor, ska bli himla härligt tror jag iaf :-)