Googlat

"De har ett visst skydd genom bröstmjölken, och har upp till ca 6 månaders ålder ett visst skydd tack vare mammans antikroppar som överförts via navelsträngen. Men detta är inte tillräckligt för att skydda barnet helt."
Hon har klarat dig länge ändå hon är ju faktiskt 5 månader!! Sen som sagt förkyldningstider... Hon har träffat förkylda personer tidigare i somras oxå men inte blivit sjuk, men nu så kanske det blev för många. Hoppas det inte blir värre bara. Nu ska vi försöka sova igen!


Kommentarer
Postat av: Theresa

Egil klarade sig så pass länge också tack vare amningen. Men se upp runt 8 månader, då får många kids den stora flunsan eller vad man ska kalla det. Lite feber, megaförkylning och hosta.

2012-10-12 @ 09:12:25
Postat av: majfluga

Stackars liten.. Det är inte roligt när de blir sjuka. =/ Vi kör alltid stenhårt med koksaltdroppar och om hon ändå blir täppt - bebisnezeril. Det viktiga är visst att vara noga så de inte blir täta i näsan, eftersom det lätt går ut i öroninflammation då.

Hoppas hon friskar på sig snart. =)

Svar: tack för tipsen! Jag har försökt få bukt på denna förkylning men jag tycker den tar om och om igen... men nu tror jag att lille näsan är okej! :-)
Lina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback