Shopping

Tänk om man vore miljonär! Gud vad jag är shopping sugen men blir ju det av regn och depp...
Längtar till Gina tricot i Falun jätte stor och fin butik


Men det enda jag kan shoppa idag är marabous nya sommar choklad på ica

Var är solen, var är solen...

om det bara kunde bli lite sol ist för regn, jag skulle bli mycket gladare o piggare då.. just nu känner jag mig som världens tråkigaste och tröttaste person... orkar inte mycket känner jag men det verkar som att jag inte är ensam om det iaf när man läser runt på div bloggar... min slutsats är för ju att solen inte lyser vi människor behöver ljus- D vitamin!!!! tänk vad roliga saker man hittar på när det är riktig sommar typ. kvällsdopp, glassätning, picknick, promenader, kubbspel, volleyboll, cykling, grillningar mmmm... GE MIG RIKTIG SOMMAR NU!! (och semester)

Jaha nu regnar det igen jag som ville ut på morgon promme...


Slarvmaja

Mycket har hänt bla har jag tappat bort min plånbok på "hela huset" i borlänge för 2 helger sedan men som tur var hade nån snäll person lämnat in den så jag kunde hämta den nästa dag... allt var kvar men jag var helt förstöd när jag märkte att den var borta så resten av kvällen blev inge bra men men det ordnar sig men han ju spärra mitt kort iaf så nu har jag fått vänta en vecka på det.. nu är allt som vanligt igen :-)

Inte så mycket löpning förra veckan... igår skulle jag och A ut på berget och köra 5:an himlen öppnade sig och vi blev dyblöta men vi höll i iaf :-)

Denna helg har varit nyktert :-) Ikea i söndags köpte lite ramar och gardiner. måste sätta fart att fixa till lite här hemma nu.. saknar fortfarande ett vitrinskåp- vill ha ett vitt men det verkar omöjligt att hitta något i min smak... Help mee!!